top of page
  • WP

Välkomna till vår After work 19 juni

After work med Waxholmspartiet -Vaxholmarnas eget lokalparti!!

Varmt välkommen att avsluta vårens politiska termin med oss på Hamnkrogen måndag den 19 juni kl 19.00. Du som har kluriga frågor om vad som händer i Vaxholm är särskilt välkommen att ställa oss fritidspolitiker mot väggen eller att ge beröm!


I måndags antog fullmäktige 2024 års budget och vi befarar att det blir tufft för de som bäst behöver samhällets stöd. Vi ville i stället för de facto-besparingar på barn, äldre och föreningar m fl, se över kostnaden för den kommunala administrationen och göra en liten skattehöjning 2024 (motsvarande en Magnum-glass i månaden för den som tjänar 30.000kr) för att ha råd att ge de som verkligen behöver stöd i t ex skola eller äldrevård support. Eller att ge bidrag till de som inte klarar att köpa mjölk när el- och räntor mm gått upp.


Samtidigt ville vi förverkliga våra vallöften att se över kommunens struktur och hade föreslagit det med början 2024. Genomtänkta insatser nu ska ju leda till både bättre service och lägre skatt på sikt!


Tyvärr röstades inte vår budget fram men hoppet lever att vi ska få större stöd från fler partier när de funderat vidare över realiteterna samt från väljarna, såväl underhand som i nästa val!


Vi jobbar för Vaxholm och vi välkomnar just Ditt bidrag till detta.

Vi ses på måndag!

/Fredrik Ardefors, ordförande

1 view

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page