top of page
  • Writer's pictureWaxholmspartiet

Waxholmspartiet – största parti i Vaxholm

Updated: Jun 21, 2022

Waxholmspartiet – borgerligt alternativ gick ut som segrare i valet och blev det största partiet i Vaxholm och rikets fjärde största lokalparti.

Under månader, veckor, dagar och timmar har partiet jobbat oerhört hårt för att skapa samarbete som skulle möjliggöra ett efterlängtat ledningsskifte i Vaxholm. Vi har föreslagit kreativa lösningar och gjort allt vi kan för att tillmötesgå andra partiers önskemål i syfte att skapa en positiv ny kraft för Vaxholms bästa.

Samtidigt har vi inte kunnat frångå våra tydliga önskemål om just ledningsskifte och vissa enskilda sakpolitiska kärnfrågor som vi varit tydliga med sedan partiet grundades 2013.

Vi konstaterar nu att ett ledningsskifte inte skett utan C, L och M innehar de allra flesta nyckelrollerna i de kommunala nämndernas presidier och kommunstyrelsen.

Det står klart att Waxholmspartiet är det enda partiet som stod upp för en förändring och sina kärnfrågor när det gällde.

Med våra åtta mandat och stora representation i kommunala nämnder kommer vi ha en central roll framöver. Vi är stolta över våra funktionärer som kommer fortsätta arbeta pragmatiskt och söka nödvändiga samarbeten för Vaxholms bästa. Vi ser fram emot infriande av gårdagens löften om breda parlamentariska lösningar, där demokratin ska utvecklas, medborgardialog och hållbar tillväxt.

Styrelsen för Waxholmspartiet – borgerligt alternativ

4 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page